OHM Muziektherapie

Alles is frequentie (meetbaar in Hertz) zowel vorm (materie), kleur en uiteraard ook geluid.
Daarom is het klankgedeelte een zeer belangrijk onderdeel van de Ontdaan Healing Methode. Naast Ontdaan, ben ik dan ook muzikant, componist, singer-songwriter wat ervoor zorgt dat ik heel veel met geluid bezig ben.

Bekijk als je even tijd hebt misschien ook even dit wetenschappelijk experiment.


OHM Soundjourney
Een ruimte gevuld met zalige, warme, in elkaar overgaande klanken en een voelbaar energetisch veld opgewekt door de tonen van de klankschalen is het recept voor een heerlijke ontspannen en toch avontuurlijke reis.
Elk klankschaal ligconcert is uniek en ingegeven door het moment.
Als deelnemer lig je neer op een mat knus onder een dekentje terwijl je het concert beleeft.

Nieuw: er zijn 11 hangmatplaatsen voor een nog fantastischere ervaring!!!

Ondertussen zijn er al enkele jaren ervaring in het geven van ligconcerten en zijn er al 50tal klankschalen, 3 gongs, ocean drum, didgeridoo, kigonki's, enkele tingsha's en koshi's die telkens opnieuw zorgen voor een verrassende atmosfeer.

Naast klankreizen geven wij klankopleidingen en klankmassages (zie verder op deze pagina).
Als muzikant zijn klankschalen & klankreizen reeds 10-tal jaar één van mijn specialiteiten.

klankreizen/klankschaal ligconcerten

Om steeds op de hoogte te blijven wanneer er een klankreis is, stuur je best een mailtje.
Dan word je in de mailinglist opgenomen en krijg je telkens als er een klankreis wordt georganiseerd een mailtje van ons.
Je bent pas ingeschreven en zeker van je plaats als de betaling is gebeurd via overschrijving, via de webshop of bij ons ter plaatse.
Eens een plaats is ingenomen, wordt deze niet meer terugbetaald. Kun je onverwacht zelf niet, dan kun je je plaats aan iemand doorgeven.

Data: zie agenda

Klankreizen voor baby's, peutertjes of kleutertjes

Baby's en kinderen worden verwonderd door klanken. Telkens weer is de verbazing van hun gezichtjes te lezen. Het effect van klankschalen en andere instrumenten die we gebruiken is daarenboven harmoniserend en helend. Baby's en kinderen zijn vaak gewend van hoge tonen te horen als we ze aanspreken maar de rust vinden ze in de lage tonen. Tijdens een klankreis komen deze diepe aarde-tonen dan ook aan bod.

De baby's (tot +/- 1,5 jaar) kunnen vergezeld van mama of papa deze klankreis bijwonen op afspraak

zondag 4 februari
6m - +/- 2 jaar: om 15u
Peuters & kleuters: om 16u (in combinatie met ouder-kindyoga)

Bijdrage voor ouder & baby samen = 30 euro (+/- 30 minuten)

Individuele klankmassage

Voor een nog intensere en helende ervaring is een individuele klankmassage een echte aanrader. Je wezen wordt volledig in harmonie gebracht. Ervaring leert dat dit uniek, helend en zeer rustgevend werk. Ook voor mensen met slaapproblemen is dit zeker de moeite waard.

Kostprijs: 60 euro (+/- 1 uur)

Duo klankmassage

Een samen een unieke ervaring ondergaan. Een duo klankmassage laat je zalig wegdromen en even alles vergeten. Je wordt meegenomen in een klankreis en ondertussen masseren de schalen en trillingen lichaam een geest.

Kostprijs: 100 euro (+/- 1 uur)

Voor deze massagevorm houdt men de kleren aan.
Gelieve wel zo weinig mogelijk riemen, knoopje, ritsen in je kledij te hebben omdat deze kunnen meezinderen met de klank.
Contacteer ons met onderstaand formulier voor een afspraak.Wat kunt u doen met slechts 1 klankschaal van gemiddelde grote of enkele klankschalen.
Deze cursus is niet bedoeld om als klanktherapeut aan de slag te gaan maar ter ontspanning voor bij u thuis en naasten of als massage-vorm.
Tijdens deze cursus van één dag wordt het gebruik uitgelegd en technieken aangereikt om jezelf en je naasten te verwennen met de heerlijke warmte en vibratie alsook de mooie klanken van klankschalen.

Kostrpijs: 150 euro

Data: zie agenda

Via onderstaand contactformulier kan u zich inschrijven.
Ook bedrijven en scholen kunnen ons vrijblijvend contacteren voor een voorstel rond klankopleiding of een klankreis.

Contact


Ontdaan

Otegemstraat 149
8550 Zwevegem
Belgium
Phone: (0032)473814661
BTW/VAT: BE 0897 094 008
IBAN BE83 0017 6289 8915
Email
ontdaan@gmail.com
Volg & Like ons op